Колишня дівчина сина Наташі Корольової та Сергія Глушко Архипа, розповіла про їхні стосунки та причини розставання. Дівчина зізналася, що один до одного вони відчували справжні почуття, проте стосунки у пари не склалися.
Марія Слугина зазначила, що з Архипом вони розійшлися за згодою, без жодних сварок та скандалів. Дівчина зізналася, що їй не подобається, коли її ім'я пов'язують виключно з сином Наташі Корольової.

Син Наташі Корольової і Сергія Глушко з дівчино, фото: Instagram
Син Наташі Корольової і Сергія Глушко з дівчино, фото: Instagram

"По-перше, хотілося б зазначити, що цей роман — не досягнення мого життя, а взаємні почуття, які сталися у нас з Архипом. Хотілося б дати всім зрозуміти, що нікому не подобається, коли намагаються "колупатися" в їх особистому житті. Ми розлучилися, бо прийняли таке рішення. Я з великою повагою ставлюся до нього і його сім'ї. Це був період мого і його життя, і він просто закінчився. Ми один одному вдячні за це час", — підкреслила дівчина.
Хлопець з дівчиною наразі не підтримують спілкування, оскільки, за словами Марії, їй необхідний час, щоб прийняти ситуацію і зуміти пробачити один одному минулі образи. Вона певна, що людям, які в минулому зазнали романтичних почуттів, дуже складно надалі залишатися друзями. Проте дівчина не виключає, що у майбутньому вони зможуть спілкуватися по-дружньому.
Зараз Марія активно працює над авторським проектом, суть якого поки тримає в секреті, проте обіцяє здивувати шанувальників.

Син Наташі Корольової і Сергія Глушко з дівчино, фото: Instagram
Син Наташі Корольової і Сергія Глушко з дівчино, фото: Instagram

"Сьогодні я розвиваю і висвітлюю свої ідеї, займаюся громадською діяльністю, працюю над створенням свого бренду. Правда, зможу зробити заяву на цю тему трохи пізніше. Зараз звернулася за допомогою і медіапідтримку до продюсера Олексія Стрельцова, оскільки планую найближчим часом представити свій амбіційний проект", — пояснила Слугина.
Нових романів дівчина не заводить, бо всі сили спрямовує на свій проект. Вона вирішила пов'язати життя з шоу-бізнесом, і попереду багато роботи. Дівчина згадує, що перебуваючи у відносинах з Архипом, Марії довелося стикнутися з критикою в соціальних мережах, справа доходила навіть до цькування.
"Є різні люди: хто будує своє життя, а хтось любить копатися в чужій брудній білизні. Я ставлюся до першого типу. А взагалі відповім банально — відомою приказкою: собака гавкає — караван іде. Просто не варто звертати увагу на негатив, краще стежити за власними вчинками та діями. Є хейтери, а є прихильники. А ще, чим більше намагатися боротися з негативом, тим більше він буде присутній у житті. Потрібно усвідомлення, і тоді світ заграє іншими фарбами", — підкреслила Марія.

Сім'я Наташі Корольової
Сім'я Наташі Корольової

Нагадаємо, раніше Наташа Корольова спантеличила невдалим фото мами

Як повідомляв портал "Знай.ua", Наташа Корольова показала голі груди в пікантному відео: "Згадала минуле"

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Також "Знай.ua" писав, що Корольова без макіяжу вразила фанатів: сама натуральність