Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила трепетний спільний кадр зі своєю собачкою Мімі і "шматочком" чоловіка Потапа, позуючи в затишній домашній обстановці. Так, артистка показала, як відпочиває недільним ранком, примірявши коротенький топ і облягаючі лосини.

"Amazing day ☺️of love ❤️ @realpotap" (Прекрасний день, наповнений любов'ю)", - лаконічно підписала Каменських. Фолловери не пройшли повз: "Чарівні😍", "Вашій красі немає ціни!!!! Ви суперські)🔥😘❤️💖", "Який милий песик😌💖", "Діточок вам", "М'яка подушка у собаки 😂", "Як мило❤️", "Бажаю Вам діточок,як на небі зірочок 😍💥🤗✨❤️😘😌", "Нарешті,домашнє фото,хороші❤️❤️❤️", "Як мило 😍😍😍❤❤❤❤", "Фото надзвичайно красиве 💥😍😘😍🔥".

Популярні новини зараз
Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.