Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість виставила довгоочікувану прем'єру кліпу на пісню "Нічна жриця", присвяченого нічному жору. Так, артистка позувала у відвертій шовковій сукні-халаті зовсім без білизни, демонструючи ідеальне тіло, але поклоняючись при цьому бургерам, ковбасці, та іншим смаколикам. Варто відзначити, що зйомки проводилися в супермаркетах "АТБ", де на дошці пошани як кращий працівник в кінці з'являється Потап, а у ролику були задіяні танцівниці різних комплекцій.

"Прем'єра! #НочнаяЖрица А яка жриця ти?)", -забавно підписала Полякова. Фолловери не пройшли повз: "Оля,дуже дотепна і красива співачка! 👏🙌😍😘", "Круто вийшло,я думаю,що кожна друга нічна жриця👏🍔😀", "Дуже життєво!😂 І красиво 😍", "😱😱😱 Дуже класно", "'Шедевр" для Євробачення😂", "Це так круто🔥🔥🔥".

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.