Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, поділилася з фоловерами в Instagram незвичайним постом. Знаменитість виставила серію кумедний фото з молодшою донькою Сарою, яку, на відміну від старшої, Соні Кіперман, рідко виставляє напоказ. Так, артистка трепетно привітала струнку дівчинку з 10-річчям, яке та відсвяткувала 14 грудня, а також показала, як малеча підросла і змінила образ.

"✨ S A R A ✨ 10 ✨", - лаконічно підписала Брежнєва. Фолловери залишилися в захваті, не пройшли повз і зіркові подружки, такі як Надя Дорофєєва, Аніта Луценко, Ані Лорак, Санта Дімопулос, Анжеліка Ревва та інші. Шанувальники засипали Сару компліментами і привітаннями, адже у дівчинки дійсно дуже витончена і незвичайна зовнішність.

Популярні новини зараз
Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віра Брежнєва поділилася в Instagram спільним знімком з 17-річною дочкою Сонею. Шанувальники не одразу зрозуміли, де мама, а де донька, адже вони схожі між собою, як дві краплі води.

Також знаменитість показала спільний знімок з Джастіном Бібером і його нареченою Хейлі Болдуін.