Новоспечену молоду дружину коміка Євгенія Петросяна Тетяну Брухунову розізлила стилістка Олена Беставі. Своє обурення Брухунова висловила 16 грудня в сторіс Instagram.

Почалось все із того, що стилістка Беставі, коментуючи одному з видань участь Брухуновой як експерта на шоу "Модний вирок", висловила своє здивування:

Євген Петросян і Тетяна Брухунова
Євген Петросян і Тетяна Брухунова

"Я шокована! Брати експертом людину, у якої немає елементарних знань про стиль? Вона не відчувається в жодному образі. Все, що я побачила в Instagram – просто набір модних речей без врахування особливостей власної фігури. Єдиного стилю не простежується ні в чому абсолютно, просто модні луки й все", - заявила Беставі.

Крім того стилістка зауважила, що з речей, які носить дружина Петросяна важко навіть припустити, яка у тої фігура:

"З її речей неможливо припустити, яка в неї фігура. Наряди частіше об'ємні, тому, можливо, вона неідеальна. Але будь-яку неідеальну фігуру можна скорегувати, знаючи закони візуальної ілюзії. Застосовуючи їх при підборі речей, легко створити ідеальний силует"

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою
Показати ще

Євген Петросян і Тетяна Брухунова, фото: delfi.lt
Євген Петросян і Тетяна Брухунова, фото: delfi.lt

Брухунову така критика сильно розізлила і вона вирішила висловити своє невдоволення в Instagram. Жінка розмістила сторіс із наступним текстом:

"Пройшло 10 місяців з дня моєї участі у "Модному вироку"! І сьогодні ось цей "стиліст" дала свою оцінку моїм look! Людина з підпискою 400 осіб! І копійчаною біжутерією на сторінці, де немає жодного аутфіта! Про газету, яка цікавиться думкою нездар, все зрозуміло! Помийники! Не хотіла робити рекламу цій стилістиці! Але все ж залишу вам її надзвичайно стильну сторінку!" - написала дружина Петросяна.

Варто зазначити, що у дружини Петросяна Брухунової в Instagram є 32 тис. підписників, а у стилістки Беставі - 343 станом на 16 грудня 2019 року. Крім того Брухунова виклала фото жінки після тренінгу у Бестави і висміяла його.

Євген Петросян і Тетяна Брухунова, фото: twitter.com / Prt Scr
Євген Петросян і Тетяна Брухунова, фото: twitter.com / Prt Scr

Тетяна Брухунова, скріншот: Instagram
Тетяна Брухунова, скріншот: Instagram

Тетяна Брухунова, скріншот: Instagram
Тетяна Брухунова, скріншот: Instagram

Нагадаємо, раніше Петросяна зачепили за живе, згадавши про весілля з коханкою: за Степаненко "помстилися" журналісти

Як повідомляв портал "Знай.ua", Степаненко голосно висловилася про весілля Петросяна з молодою коханкою: "Якщо це правда..."

Також "Знай.ua" писав, що Степаненко точно у минулому: Петросян одружився з молодою коханкою