Російський гуморист Євген Петросян відреагував на чутки про своє весілля. Обурений артист висловив незадоволення поведінкою журналістів, які обговорюють його особисте життя. Дії преси він назвав "ганебними".

Нещодавно місцева преса повідомила про весілля Євгена Петросяна із його помічницею 30-річною Тетяною Брухуновою. 74-річний росссійской гуморист Євген Петросян опублікував пост на своїй сторінці в Instagram, назвавши інформацію про його одруження наклепом.

Євген Петросян, фото: 24tv.ua
Євген Петросян, фото: 24tv.ua

"У той час, як ЗМІ знущаються і розбирають по кісточках моє особисте життя, усвідомлюючи свою безкарність, причому розбираються в тому, чого вони абсолютно не знають, що є, з моєї точки зору, ганьбою, непристойною поведінкою, образами і наклепом, в це ганебне для російських ЗМІ час я побував на справжньому театральному святі", – написав він. Євген Петросян

Крім того, артист розповів про свій похід на виставу "Ревізор" до театру Олега Табакова, зазначивши, що в цей час він був зайнятий участю у справжньому святі.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Пост Євгена Петросяна, скріншот: Instagram
Пост Євгена Петросяна, скріншот: Instagram

Нагадаємо, раніше Степаненко голосно висловилася про весілля Петросяна з молодою коханкою: "Якщо це правда..."

Як повідомляв портал "Знай.ua", Степаненко точно у минулому: Петросян одружився з молодою коханкою

Також "Знай.ua" писав, що Петросяна з молодою коханкою засікли на "Новій хвилі": Степаненко лютує, відео