Децл

Популярний російський репер Децл помер на 35 році свого життя. Сталося це 3 січня у готелі після концерту в Іжевську. Офіційна причина загибелі – гостра серцева недостатність.

Децл

Карл Лагерфельд

19 лютого у Франції у свої 85 років помер легендарний модельєр, креативний директор Chanel Карл Лагерфельд. Він кілька тижнів погано себе почував. Потім його стан погіршився. 18 лютого модельєра госпіталізували в паризьку лікарню, але це не допомогло.

Лише після смерті кутюр'є з'ясувалося, що у нього був рак підшлункової залози.

Карл Лагерфельд

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Кіт Флінт

Відомо, що 4 березня вокаліста The Prodigy Кіта Флінта виявили мертвим у власному будинку в Ессексі. 49-річний музикант вчинив самогубство. Також з'явилися припущення, що артист не витримав розставання зі своєю дружиною Маюмі Кай.

Кіт Флінт

Люк Перрі

4 березня зупинилося серце відомого актора Люка Перрі після обширного інсульту. Йому було 52 роки.

28 лютого Перрі терміново госпіталізували. Його ввели у штучну кому, однак врятувати актора не вдалося.

Люк Перрі

Юлія Началова

16 березня пішли аз життя російська співачка Юлія Началова. Артистка померла на 38 році життя від гострої серцевої недостатності, яка виникла в результаті набряку легенів і мозку.

Напередодні її терміново госпіталізували у зв'язку з різким підвищенням рівня цукру і загострення подагри.

13 березня співачку підключили до апарату штучної вентиляції легенів. Вже 14 березня стало відомо, що Нічлава страждає також і від системної червоної вовчака.

Напередодні вночі Юлію Началову терміново прооперували, проте стабілізувати стан не вдалося.

Юлія Началова

Алла Вербер

6 серпня померла фешн-директор магазину ЦУМ в Росії, віце-президент компанії Mercury Алла Вербер. Вона померла у віці 61 рік.

Офіційна причина смерті – менінгококовий сепсис.

Алла Вербер

Марина Кукліна

5 жовтня від раку померла відома українська актриса театру і кіно Марина Кукліна-Травень. Їй було 33 роки.

Захворювання діагностували рік тому, і рідні актриси зробили все, щоб зібрати гроші на лікування, але врятувати не вдалося.

Марина Кукліна

Марі Фредрікссон

9 грудня солістка шведської поп-групи Roxette Марі Фредрікссон померла від раку мозку у віці 61 року.

У 2002 році у неї діагностували рак мозку, однак тоді співачці вдалося впоратися з онкологією. Однак, у 2016 році за порадою лікарів Марі Фредрікссон оголосила про завершення кар'єри. Незабаром давній недуга знову дав про себе знати, і 9 грудня вона померла.

Марі Фредрікссон

Нагадаємо, що американський комік Кріс Коттон, найбільш відомий тим, що брав участь в онлайн-ток-шоу " Comedy Central "Every Damn Day", помер з невідомих причин.

Як повідомляв портал Знай.ua, в Парижі померла французька актриса театру і кіно, режисер, сценарист і співачка Анна Каріна.

Також портал Знай.ua писав, що знаменита актриса Катерина Дурова померла у віці 60 років у Москві.