Шоумен Дмитро Шепелєв потрапив в незручну ситуацію у торговому центрі, куди він вирушив з двома дітьми. Колишній чоловік загиблої Жанни Фріске сам займається вихованням шестирічного сина Платона. Буває, що ведучий просить поради у більш досвідчених у вихованні дітей підписників у соцмережах.

Цього разу Дмитро розмістив у сторіс у своєму instagram-акаунті своєрідну загадку, описавши деталі ситуації, яка у нього склалася. Шепелєв попросив допомогти знайти вихід, а найкмітливішому пообіцяв у подарунок квиток у кіно.

Дмитро Шепелєв з сином, фото: livestory.com.ua
Дмитро Шепелєв з сином, фото: livestory.com.ua

"Дано: одна дитина-хлопчик, одна дитина-дівчинка і один дорослий дядько. Умова: в торговому центрі дитина-хлопчик дуже сильно захотів в туалет і відмовляється йти один. При цьому дівчинка відмовляється заходити в чоловічий туалет, але дорослий дядько дуже боїться залишати дівчинку одну. Питання: що робити дорослому дядькові, щоб не втратити одну дитину, не забруднити іншого і найголовніше – встигнути на фільм?" – написав ведучий. Дмитро Шепелєа

Очевидно, що головними героями цієї кумедної історії стали Дмитро Шепелєв, його син Платон і однолітка хлопчика – Лада, яка є донькою коханої телеведучого Катерини Тулупової.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Дмитро Шепедєв і Катерина Тулупова, фото: Instagram / dmitryshepelev
Дмитро Шепедєв і Катерина Тулупова, фото: Instagram / dmitryshepelev

Відносини Дмитра Шепелєва і Катерини Тулупової вже давно стали серйозними, шумен навіть зробив обраниці пропозицію, закохані живуть разом. Крім того, телеведучий говорить: "мої діти", коли мова заходить про Платона і Ладу.