Відомий російський комік Євген Петросян розповів про перепалку з журналістами, які наполегливо цікавилися його особистим життям.

Інцидент стався у понеділок, 16 грудня, після вистави "Казка про останнього ангела" в Театрі Націй в Москві, повідомив Петросян на особистій сторінці у соціальній мережі Instagram.

"Мене чекали журналісти-стерв'ятники, які в нахабній формі приставали до мене з настирливими питаннями про особисте життя. Йшов дощ, я намагався сховатися в темряві, але вони з камерою і ліхтарем продовжували знімати й слідувати за мною, викрикуючи питання. Я хотів послати їх за відомою адресою, але вихопив мікрофон у нахабу і запитав: "Як же Вам не соромно без згоди знімати людини?" На, що він відповів: "Ми журналісти! Тому ми можемо знімати!" Я пішов до службового входу, куди доступу йому вже не було. Уявляю собі, як ці дивні кадри будуть інтерпретовані сьогодні у мас-медіа", – написав артист.

Зазначимо, що нещодавно відомий гуморист 74-річний Євген Петросян розійшовся з дружною Оленою Степаненко. Натомість, він узаконив стосунки із власною 30-річною коханкою Тетяною Брухуновою.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадуємо, що нещодавно Петросян засвітився зі своєю молодою коханкою на фестивалі "Нова хвиля". Пара активно щось обговорювала та не приховувала почуттів.

Як писав Знай.ua, Петросян показав, що витворяє з молодою коханкою: Степаненко прозріла.

Також Знай.ua писав про те, що Петросяну і Степаненко відмовили у розлученні: залишаться разом назавжди.