У минулому році після 30 років шлюбу розлучилася одна з найвідоміших пар російського шоу-бізнесу - Євген Петросян і Олена Степаненко. "Розлучницею" виявилася 30-річна помічниця гумориста Тетяна Брухунова, яка вже не приховує стосунки з 73-річним метром.

Подружжя ділять майно в суді: за десятиліття шлюбу вони нажили нерухомість, колекцію картин і раритетів. Тим часом молода коханка Петросяна обзавелася елітною квартирою в центрі Москви, в якій вже облаштувала дитячу.

Євген Петросян та Олена Степаненко
Євген Петросян та Олена Степаненко

Щоправда, після розлучення у суді Петросян і Степаненко залишаються чоловіком і дружиною перед Богом. Як повідомляють інсайдери, Євген Ваганович попросив розвінчати його з дружиною, але представники церкви відмовилися. За словами ієрея Андрія Дорохіна, артисти уклали церковний шлюб десять років тому.

"До останнього часу такого поняття, як розвінчання шлюбу, не було. Але зараз, враховуючи численні звернення людей з проханням зняти вінці, з'явилося таке нововведення. Патріарх дозволив розривати церковний шлюб приблизно рік тому. Кожен випадок розглядається індивідуально. Дається або згода на припинення церковного шлюбу, або мотивована відмову. Зазвичай звертається потерпіла сторона, яка хоче остаточно порвати зв'язок. І, як правило, дозвіл дається. А той, хто винен у розпаді сім'ї, найчастіше отримує відмову", - заявив священнослужитель.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Євген Петросян та Олена Степаненко
Євген Петросян та Олена Степаненко

За словами Дорохіна, Петросян не зміг отримати анулювання церковного шлюбу саме через те, що він став причиною розпаду сім'ї.

"Винна у розпаді сім'ї сторона, перш ніж про щось просити, повинна покаятися, дається духовне покарання, покута. Раніше навіть дозволи повторного шлюбу практично не видавалися. В принципі церква визнає тільки один шлюб. Але це ідеал. Оскільки люди нерідко по своїй гріховності не дотягують до ідеалу, в окремих випадках дається благословення на другий шлюб", - розповів ієрей.

Нагадаємо, Пугачову і Галкіна втягнули в судову справу за розділ майна.

Раніше Знай.uа повідомляв, після скандального розлучення Петросян показав довгоочікуваного малюка.

Також Знай.uа писав, Степаненко після розлучення з Петросяном лягла під ніж.