Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася поїздкою в Шанхай, Китай, позуючи на ліжку в готелі. Так, артистка позувала лише у білій маєчці з рушником на голові, засвітивши розкішну фігуру і легкий сніданок на невеликій таці.

"Шиканула.. пожила у готелі, патчі спробувала.. мм смачно😆😆😆", - пожартувала Нікітюк. Фолловери залишилися в захваті: "Лакшері життя воно інше😂", "Шикарна 😍", "Лесуння маленька принцеса👸 красуня❤️🌹😘", "Прикольний жарт: "патчі спробувала" ))) чоловіки в подиві🙂🙂🙂", "У Вас щось під очима😂👍", "Ноги просто секс, вогонь💛💗🔥", "Лесічка,ти супер!Я тебе обожнюю!!🙌", "Блін ... майка щільна🤣нічого не видно😒", "Мала, ти класна.".

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.