Скандальна українська телеведуча Ольга Фреймут просто обожнює привертати до себе увагу різними способами в Instagram і Facebook. Нещодавно знаменитість виставила кадр, на якому позувала на трепетній новорічній фотосесії разом з маленькими дітьми. Так, аристка грала на фортепіано, примірявши ніжну квітчасту сукню. Варто зазначити, що у Ольги троє дітей: старша донька Злата Мітчелл, син Валерій та маленька Євдокія.

"Наш вечір перед святом Миколая.", - зворушливо підписала Фреймут. Фолловери не пройшли повз: "Такий у моїй уяві має бути ідеальний сімейний вечір 👍👏❤️, дуже казково!", "Ще чотири дитини народила? Боже, коли встигла? Я начебто тільки про двох знала.... Про п'ятьох не було інформації....😲😲😲Це все Ваші???", "Ви на всі руки майстриня!", "Яка тендітна 🌸", "А скільки у Олі діток?".

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Нагадаємо, Оля Фреймут показала коханого чоловіка, шанувальники зворушені до сліз.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що дочка Фреймут розлютила мережу зухвалими танцями, Злата не витримала: "Мерзенний, недоумкуватий хейтер".

Також портал "Знай.uа" писав, що Фреймут оскандалилася новим проектом на Інтері: "Не ходіть по інших каналах, називається".