У 2019 році до складу студії “Квартал 95” приєднався комедійний актор Юрій Ткач. Зірка ситкомів “Одного разу під Полтавою” та “Країна У” відразу влився в колектив гумористів. На Новорічному концерті “Вечірнього Кварталу”, запис якого відбувся у неділю, 15 грудня, артисту дісталися найяскравіші ролі, повідомляє кореспондент Знай.ua.

Ексклюзивно для порталу Ткач розповів, як зазвичай святкує Новий рік.

Новорічний Вечірній Квартал
Новорічний Вечірній Квартал

Оскільки виступ акторів “Вечірнього Кварталу” був присвячений новорічній тематиці, ми поцікавилися, які є традиції в родині Юрія.

Зірка “Кварталу 95” зізнався, що вже більше 10 років не ставить живу ялинку на свята - тільки штучну.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

“Вже дуже-дуже давно ми купили штучну ялинку, - розповів Юрій Ткач. - Ми бережемо ліс, тому в нас така велика, але штучна ялинка. Це така традиція. І, звичайно ж, холодець, олів’єшка, бутерброди з червоною ікрою - це завжди є. І червона рибка. Мама купує і запікає червону рибку. Звичайно, не розумiю, навiщо вона потрібна, якщо є олів’єшечка, оселедець під шубою, холодець і все решта. Але мама любить!”

Актор додав, що в його родині найбільше приготуванням до Нового року займається його мама - вона все прикрашає, готує подарунки, частування. А ось сам Юрій на свято зазвичай працює.

Батьки Юрія Ткача

“Я завжди зустрічаю Новий рік на корпоративах, тому найбільш незвичний був у готелі Буковеля. Я вів Новий рік. Було чоловік 200, - зізнався гуморист. - Працюю на Новий рік вже так років 10-15. Іноді виходить так, щоб сім’я була там, зі мною, а іноді - ні. Коли не виходить, не засмучуюсь, тому що першого числа - адекватний день: на бутербродіках ікорка ще трошки засохша, олів’єшечка ще смачніша, оселедець під шубою вже стік - юшечку зливаєш, і добре йде, картопельку розігріваєш… Господи, що ви зі мною робите?! Я ж на дієті!”

Під час Новорічного концерту “Вечірнього Кварталу” Юрію Ткачу довелося зіграти розтовстілого Дмитра Монатіка.

Юрій Ткач в образі Дмитра Монатіка
Юрій Ткач в образі Дмитра Монатіка

За сюжетом він прибув в наш час з найближчого майбутнього, аби попередити самого себе (справжнього Монатіка) про небезпеку. Юра розповів Дмитру про те, як він після свого виступу прийме запрошення Степана Казаніна пройти у гримерку, щоб трохи випити за свято, але з того моменту він почне пиячити та багато їсти.

“У гримерку, Діма, не ходи! 50 грам вип’єш и все - тривалий запій, що переходить в тривалий зажер. Розумієш?” - звернувся до артиста Ткач.

Новорічний Вечірній Квартал - мініатюра "Перепис населення"
Новорічний Вечірній Квартал - мініатюра "Перепис населення"

Крім цієї мініатюри, Юрій зіграв ще в одній - про перепис населення. Його герою - звичайному соцпрацівникові - довелося йти по квартирам 1 січня та робити перепис населення. Але після святкування Нового року не всі пам’ятають навіть своє ім’я… Що з цього вийшло - глядачі зможуть побачити у новорічну ніч на каналі “1+1” у “Вечірньому Кварталі”.

Нагадаємо, Юрій Ткач одружений. В родині підростає донечка Ліза. Малеча дуже схожа на зіркового тата та вже проявляє неабиякий талант!

Раніше Знай.ua повідомляв, як Олена Кравець опинилася у ліжку з Олександром Усиком, а Віталій Кличко поцілував Володимира Зеленського. Читайте, про що ж буде жартувати "Вечірній Квартал" на Новий рік.

Також Знай.uа повідомляв, що Володимир Зеленський посів козирне місце на концерті "Вечірнього Кварталу".

Крім того, колишні колеги Зеленського нагадали президенту його головну обіцянку.