Голлівудський кінопродюсер Харві Вайнштейн вперше прокоментував секс-скандал, в якому фігурує. Якщо його провину в згвалтуванні жінок і сексуальних домаганнях буде доведено, то залишок днів Харві проведе у в'язниці.

При цьому сам продюсер не визнає провини і сподівається, що суд його виправдає. Про це він заявив в інтерв'ю New York Post.

Як відомо, понад 80 жінок висунули проти Вайнштейна звинувачення. У відповідь Харві висуває зустрічні звинувачення, дорікаючи американському суспільству в тому, що воно забуло всі його заслуги в кіноіндустрії.

Харві Вайнштейн
Харві Вайнштейн

"Я випустив більше фільмів, створених жінками і про жінок, ніж хто-небудь інший. Це було 30 років тому. Зараз знімати такі фільми модно, але я був першопрохідцем у цій справі. Вся моя робота забута. Гвінет Пелтроу в 2003 році отримала 10 мільйонів доларів за фільм "Вид зверху краще". Вона була найбільш високооплачуваною актрисою в незалежному кіно", - сказав він.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

До речі, інтерв'ю він давав у приватній клініці Нью-Йорка на наступний день після операції на хребті.

Нагадаємо, продюсер Харві Вайнштейн заплатить своїм жертвам $25 мільйонів компенсації.

Як повідомляв портал Знай.uа, Харві Вайнштейн знову в центрі секс-скандалу: що цього разу.

Також портал Знай.uа писав, що відомого оперного співака Пласідо Домінго спіткала доля Вайнштейшна: 30 років його боялися десятки артистів.