Стало відомо, що 4-серійна комедійна мелодрама "Сім'я на рік" з великим успіхом пройшла в ефірі телеканалу "Україна". Показ почався в неділю, 15 грудня.

Сім'я на рік

Слід зазначити, що середні показники даного серіалу за аудиторією 18-54 (50+) склали: 4,93% - рейтингу та 16,72% частки. Цифри ж за аудиторією 18+ (50+) досягли: 8,28% - рейтингу і 22,54% - частки.

Найбільший показник був саме у другій серії серіалу "Сім'я на рік" за аудиторією 18+ (50+): рейтинг - 8,76% і частка - 22,83%.

Сім'я на рік

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Також повідомляється, що загальна аудиторія серіалу склала більше 8 мільйонів телеглядачів.

У серіалі розповідається історія про самотню бізнес-леді, яка заради усиновлення дитини вирішує оформити фіктивний шлюб з несерйозним, проте досить добрим чоловіком. Потім з'ясовується, що героям доведеться цілий рік перебувати під контролем соцслужби. Працівниця соціальної служби, однокласниця героїні, з-за старого конфлікту, шукає будь-який привід для того, щоб вивести новоспеченого подружжя на чисту воду.

Також зазначається, що написанням сценарію займалася студія "Квартал 95".

Сім'я на рік

Сім'я на рік

Сім'я на рік

Нагадаємо, що стартує показ 4-серійного фільму від студії "Квартал 95" під назвою "Сім'я на рік".

Як повідомляв портал Знай.ua, російський телеканал "ТНТ" вирізав з українського серіалу "Слуга народу" жарт про Путіна і в той же день скасував показ наступних серій.

Також портал Знай.ua писав, що президент України Володимир Зеленський прийшов на зйомки новорічного шоу "Вечірнього Кварталу".