Як відомо, співачка Наташа Корольова активно веде свою Instagram-сторінку і частенько радує шанувальників різноманітними відеороликами і фотографіями. Нещодавно знаменитість виставила відео з відпочинку у США, Маямі, похвалившись новим стилем. Так, артистка приміряла вбрання з лихих 90-х: яскраво-синє облягаюче міні-плаття і блакитну спідницю, доповнивши образ бірюзовими каніколонами, масивними прикрасами і яскравим макіяжем.

"Сьогодні найкраща команда в #miami працювала зі мною !!! Діфффчатка ви круті!!!", -поділилася радістю Корольова. Фолловери залишилися в захваті: "Лялечка", "Оце цукерочка👍", "Красива, харизматична, жива", "Яка ж чарівна кокетка!!!!!!!❤❤❤", "Круто 💙", "Наташка така апетитна))) дівчата задивляються, не те, що мужики!", "Красааа! Мальвіна Наташа 💙💜💙💜💙💜", "Крутий образ,тобі Дуууже личить.Така дівчинка-дівчинка😍😘".

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Усього 30 гривень, і ти на зв'язку: у Vodafone підказали, як можна заощадити Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Нагадаємо, архівне відео Наташі Корольової та Ігоря Ніколаєва злили в мережу.

Як повідомляв портал Знай.uа, Наташа Корольова згадала батьківщину і благає Зеленського про допомогу.

Також портал Знай.uа писав, що Наташа Корольова зізналася, скільки у неї було чоловіків.