Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість виставила спільний кадр з Тіною Кароль і Юлією Саніною, які, до речі, днями виконали композицію-саундрек до фільму "Віддана" під назвою "Вільна" дуетом. Так, артистки позували на зйомках шоу "Новорічний квартал", примірявши розкішні вбрання з глибоким декольте і паєтками.

"Все таки у нас найкрасивіші дівчата! Правда? @tina_karol @the_hardkiss (новорічний квартал)", - поділилася думками Полякова. Фолловери не пройшли повз: "Улюблені співачки на одному фото 😍😍😍", "найкрасивіші і найкращі ❤️😍", "потрібна потрійна колоборація голоси у всіх потужні. було б 🔥🔥", "Порохова трійця❤️🔥", "Оля, Ви породисті😎 красуні🌸🌸🌸🌸", "Шикарні жінки і артистки України!!! ♥️🔥", "Самі-саміііі красиві😍😍😍😍😍😍😍❤️❤️❤️".

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще