Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила дуже відвертий архівний кадр, позуючи абсолютно голою перед чоловіком Потапом під час їх відпустки у Мексиці. Так, артистка выставилв напоказ масивні сідниці, сидячи на гойдалці, і груди, які видно в дзеркальному відображенні.

"Жінка – це не тільки красивий макіяж, манікюр-ідеальний, стильний образ і зачіска💁🏻‍♀ Жінка – це відчуття, образи, емоції, почуття і енергія, яка сяє, коли ми приходимо в контакт з нею😌 Жінка - це єднання з природою. Іноді ти повинні залишитися наодинці з собою, своїми почуттями й тілом, щоб почути свій внутрішній голос🤫 Прислухатися до себе, почути свій внутрішній світ 🌍", - поміркувала Каменських. Фолловери не пройшли повз, засипавши Настю коментарями, які були як позитивними, так і осудливими.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.