Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила селфі з автомобіля, повернувшись до рідного Києва для просування нового альбому під назвою Sold Out. Так, артистка вже встигла відвідати студії таких популярних радіостанцій, як "Наше радіо" і "Русское радио Україна", розповівши про свої плани і про те, як вона змінила манеру виконання.

"Kiev❤️", - лаконічно підписала Лобода. Фолловери не пройшли повз, однак їх думки кардинально розділилися: "Загадковий погляд😍", "Красива, ❤️👍💣", "Kyiv not Kiev ‼️", "Красуня 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹", "Очі сумні...🙄", "💙💛 Київ 💙💛", "Лялечка💖👄😻", "Дивно що вас пускають ...". Варто відзначити, що свій альбом артистка також записувала в Києві, прилітаючи сюди в перервах між концертами в Росії. Всі родичі Світлани також залишилися в Україні: її мама і тато живуть в Ірпіні, а сестра Ксенія з чоловіком нещодавно зіграли весілля в одному з розкішних готелів Києва.

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.