19 грудня відбудеться найочікуваніша подія цього року для кіноманів та прихильників космічного світу Джорджа Лукаса - у прокат вийде фантастичний екшн "Зоряні війни: Скайвокер. Сходження". Це остання частина саги, на яку чекали багато років.

У столичному кінотеатрі "Планета кіно" (ТЦ Блокбастер) 17 грудня відбувся допрем’єрний показ фільму, який побачити прийшли зіркові гості, прихильники та косплеєри. Зокрема, на прем’єрі були присутні представники всесвітньої фанатської організації "501-й легіон" у костюмах героїв стрічки.

Всі фото Олександра Максименка

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Лідер гурту СКАЙ Олег Собчук

Lucasfilm та режисер Дж. Дж. Абрамс ще раз поєднали свої сили, щоб відправити глядачів у епічну мандрівку до далекої-далекої галактики із фільмом "Зоряні війни: Скайвокер. Сходження". Це завершення улюбленої саги, яке подарує нові легенди та фінальну битву за свободу.

Під час допрем’єрного показу було підбито підсумки конкурсу на найкращий фан-арт постер, присвячений героям саги. Крім того, гості могли спробувати свої сили у керуванні Lego-роботами та космічними кораблями від студії "Винахідник" та сфотографуватись з косплеєрами.

Старт фільму у прокаті - 19 грудня.

Формат: 3D / IMAX 3D / 4DX 3D

Режисер: Дж. Дж. Абрамс ("Зоряні війни: Пробудження сили", "Стартрек. Відплата").

Актори: Керрі Фішер, Марк Гемілл ("Зоряні війни: Епізод IV,V,VI,VII,VIII"), Адам Драйвер, Дейзі Рідлі ("Зоряні війни: Епізод VII, VIII", "Вбивство у "Східному експресі"), Джон Бойєга, Оскар Айзек, Ентоні Денієлс, Наомі Оккі, Донал Глісон та інші.

Нагадаємо, раніше Знай.ua написав про "таємну вечерю" гурту KAZKA, на якій Алан Бадоєв зробив шокуюче зізнання про пальці в рот солістки.

Також Саша, Діма і Микита з KAZKA поділилися зі Знай.uа своїми враженнями про виконану роботу над альбомом Nirvana: “Було зовсім непросто записувати”.

Крім цього, солістка KAZKA Олександра Заріцька приголомшила своїх шанувальників гарячим тизером нового кліпу на пісню під назвою "Палала".

Також Знай.uа повідомляв, що до Києва приїхав знаменитий білоруський комік Вадим Галигін. Що він робив в українській столиці - читайте в нашому ексклюзиві.