Популярна українська співачка, актриса і телеведуча Тіна Кароль, яка нещодавно записала другий у своїй кар'єрі чуттєвий дует з солісткою групи The Hardkiss Юлією Саніною, часто радує публіку результатами яскравих фотосесій. Так і в цей раз зоряна красуня поділилася з публікою жарким кадром, а в підписі до нього запросила шанувальників на зустріч.

Як видно, перед камерою Тіна з'явилася в ледь помітному чорному платті на тонких бретелях, яке красиво оголило тендітні плечі і зону декольте. Вона зображена на темному тлі, сидячи в спокусливій "позі лотоса", і млосно дивлячись у камеру. Її волосся розпущене, а на обличчі яскравий макіяж, воно підсвічується променем світла. У підписі до фото Кароль повідомила шанувальникам новину про те, що вона випустила свою лінію парфуму, який буде мати її ім'я. Також вона запросила фанатів на презентацію цього парфуму.

Нагадаємо, Тіна Кароль пограла на камеру, шанувальники спітніли.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що загадковий живіт Тіни Кароль позбавив українців сну.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що неймовірна Тіна Кароль зачарувала мережу чуттєвим фото.