Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно чоловік знаменитості Потап виставив кумедне фото, позуючи з їх з колишньою дружиною Іриною Горовою сином Андрієм. Так, артист привітав прихильників із святом Миколая, показавши, як підріс хлопчик.

"З днем Миколая! @potapchiq", - лаконічно підписав Потап. Фолловери залишилися в захваті і почали вітати зіркову сімейку у відповідь: "Як це мило :3", "Чудового дня потапчики😘😄", "Дякую .....", "🎆🎆🎆 Спасибі ! Вас теж зі святом святого Миколая!!!🎆🎆🎆🎆🎆🎆🎆", "Ну ж кльові. З святом.", "Зі святом Вас.☺️☺️☺️☺️👏👏👏", "Вітаю зі святом🎁🎁".

Популярні новини зараз
Великі зміни на ринку землі в 2025 році: українці можуть втратити право власності Надія на мікрохвильовку? В Україні почали виписувати величезні штрафи власникам газових плит "Буде не страшно...": астролог визначив, чого чекати українцям до середини 2024 року Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину
Показати ще

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.