Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість виставила незвичайне селфі зі своєю дружною командою, заінтригувавши шанувальників грандіозними новинами. Так, артистка зізналася, що вирушає в тур по США і Канаді, де відвідає відразу кілька міст.

"Візи в Америку і Канаду отримали!!!! Ура! 7 січня - Майамі ! 10 січня - Торонто! 11 січня - Чикаго! 12 січня - Нью-Йорк! Чекаю вас мої любі!!!", - поділилася радістю Полякова. Фолловери залишилися в захваті: "Ой красуня яка !!! Вперед в Америку!!!! Удачі!!!!❤️❤️❤️❤️❤️", "Команда!!!!", "🙈🙈🙈🙈Америці хана!😂😂😂😂 Оля, запалюй!!!🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥💥💥", ""Світити завжди, світити скрізь - от гасло моє і сонця!", "Гарних виступів🤩🤩🤩😍😍", "👍🏼 Оленька 🤗 задай жару 🔥🔥🔥 Америці і Канаді 😆😉".

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Раніше "Знай.ua" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.