Російський телеведучий і актор Михайло Козирєв розповів свою історію про те, як він вижив і про особливості японської лікарні. Відповідний пост він опублікував у Facebook.

"Зараз перериваю таку вимушену паузу і проголошую: "Добрий добрий добрий ранок, планета! Я повертаюся з того світу!" (с). Справа в тому, що під завісу 2019го року я потрапив на швидкої допомоги в Tokio Saiseikai Central Hospital! Ризику для життя вже немає, і це виявилося дивним пригодою", - розповідає він.

Козирєв розповів, що Японія, в тому числі лікарні – інша галактика. Так, санітари ходили в кепках, а їхня уніформа нагадувала одяг японських солдатів під час другої світової війни.

Михайло Козирєв, фото: Facebook
Михайло Козирєв, фото: Facebook

У лікарні на тебе одягають електронний браслет, на якому ієрогліфами написано твоє ім'я. Звучить воно в його устах токійського медперсоналу "Козиреву Микаиру-сан". Все максимально комп'ютеризовано: будь-яка з'являється медсестра з відкритим ноутбуком на візку і всі таблетки та ін'єкції перевіряються разом з твоїм персональним бар-кодом. Лежав я в чотиримісній палаті, але кожне ліжко перетворюється в одномісне простір, відділяючись кругової фіранкою", - розповів він.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок
Показати ще

Своїм ангелом-зберігачем, яка врятувала йому життя, він назвав Тетяну Баринову і зазначив, що буде вдячний їй до кінця життя.

"Кілька речей мене в лікарні бентежили: питна вода - тільки за гроші. Піжама (див. фото) - також тільки за гроші. А ще телевізор і холодильник - теж тільки за гроші; купуєш картку, вставляєш в спеціальний проріз в своєму індивідуальному шафці і користуєшся всіма електроприладами. Причини цих правил мені дізнатися не вдалося, крім як "так прийнято". Але це все легко переноситься з урахуванням якості обслуговування, медичних процедур і уваги лікарів та молодшого медперсоналу", - пише він.

Він висловив подяку всім, хто переживав і хвилювався за нього. Однак телеведучий зазначив, що медичні подробиці залишив для вузького кола рідних та друзів пообіцяв частіше радувати постами.

Когда ты прекращаешь каждый день писать в ФБ, ты исчезаешь. Это не художественный образ, ты реально исчезаешь из лент...

Geplaatst door Misha Kozyrev op Donderdag 19 december 2019

Нагадаємо, Волочкова на Новий рік запхала батьків в пансіонат.

Як повідомляв Знай. ua, Х-фактор 10 сезон сподвиг Дмитра Шурова на одкровення.

Також Знай. ua писав, що закохана Боржемская зізналася у своїх почуттях до Макацарія.