Відома російська ведуча Ксенія Собчак поскандалила з чоловіком своєї колишньої подруги моделі Оксани Лаврентьєвої — письменником Олександром Ципкіним. Ведучій не сподобалися відверті світлини жінки.

Напередодні Лаврентьєва опублікувала на особистій сторінці у соціальній мережі Instagram світлини, на яких позує повністю оголена.

"Як мотивувати себе займатися спортом? Побачивши це фото, я зрозуміла, що вимотувалася у спортзалі не марно і кидати це не можна", – написала у підписі до фото модель.

"Давно помітила по фотках в "Інстаграмі" – чим більше ступінь жіночого відчаю, тим більш оголені фотки. При чому, якщо у 20 років це виглядає, як кокетлива демонстрація потенційних переваг, то в 40+ виглядає, як відчайдушний заклик "захотіть мене швидше", – написала Собчак.

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Чоловік Лаврентьєвої — письменник Олександр Ципкін — відповів Собчак у доволі грубій формі: "Не заздри. Від**ися вже від Оксани. Ну соромно вже, ти як знедолена прихильниця їй проходу не даєш. Смішно вже. Ну не хоче вона з тобою дружити. Забудь її".

Конфлікт Собчак і Ципкіна
Конфлікт Собчак і Ципкіна

Собчак вирішила продовжити розвивати конфлікт. Вона заявила, що Ципкін сприймає на свій рахунок те, до чого не має жодного відношення. Більш того, журналістка зазначила, що всі й без того заздрять парі.

Конфлікт Собчак і Ципкіна
Конфлікт Собчак і Ципкіна

Нагадаємо, у Харламова після інтимних сцен з Асмус розв'язався язик: "Психлікарня і поминки".

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Дмитро Комаров з дружиною відверто розповіли про дітей.

Також портал "Знай.ua" писав, що Комаров зізнався, чому одружився з Кучеренко.