Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила архівне відео, присвячене новорічним святам. Так, артистка виконала свою пісню "Чудо Різдва", позуючи в пікантній білій блузці з глибоким декольте і довгій вузькій спідниці.

"Дорогі мої🙏🏻Сьогодні день Св. Миколая✨,який символізує початок низки Різдвяних і Новорічних свят🌟Нехай у вашому житті буде багато неймовірних, добрих, щирих і яскравих чудес! Попереду багато любові, обіймів з близькими і коханими, виконання бажань, бій курантів … а головне, ДИВО Різдва💫! Вірте в нього і воно обов'язково трапиться ♥️", - поділилася емоціями Каменських. Фолловери не пройшли повз, засипавши співачку компліментами з приводу її краси. Багато хто також подякував Насті за новорічний настрій.

Популярні новини зараз
По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року
Показати ще