Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила в Сторіс пікантні кадри, показавши улюблену вправу для сідниць. Так, на відео артистка позувала в облягаючих лосинах і топі, роблячи глибокі присідання зі штангою.

Варто відзначити, що за останній рік молодята Потап і Настя відмінно схудли, адже займалися спортом практично щодня під керівництвом персонального зіркового тренера Андрія Хомицького, а також дотримувалися дієти. На відпочинку вони теж не сачкують, вирушаючи на ранкові пробіжки. Закохані тренуються і в спортзалі, і на вулиці, а також не дивлячись на напружений графік прокидаються вранці дуже рано.

Популярні новини зараз
Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків Додаткова підтримка пенсіонерів: нова виплата 944 грн на місяць Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
Показати ще