Відомий британський хореограф Франсиско Гомес, який восени повернувся до України заради суддівства на "Танцях з зірками", розповів, що може по-справжньому роздратувати його.

В інтерв'ю порталу Знай.ua зірка зізнався, що вивести його з рівноваги майже неможливо, але є те, що він не зможе стерпіти.

На екрані Сиско завжди виглядає життєрадісним та усміхненим, але інколи поведінка інших людей його шокує.

Франсиско Гомес
Франсиско Гомес

"Дійсно, я намагаюся бути у хорошому настрої і транслювати його на всіх, хто зі мною стикається. Це просто корисна звичка, як чистити зуби, така собі "гігієна спілкування" (сміється). І, хоча вивести мене з рівноваги вдається далеко не кожному, втім, є дві основні риси, стерпіти які буває досить важко. Для мене це невігластво, а також люди, які не поважають інших. Краще тримайте їх від мене подалі, бо у гніві я страшний!" - розповів Гомес.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Сиско розповів, що не одноразово стикався з дискримінацією, тому доводилося захищати себе та свої права.

"Загалом, я вірю у ненасильницький спосіб вирішення проблем, у цьому світі достатньо жорстокості – будьте милосердні, але суворі і рішучі у відстоюванні своєї думки. Не давайте нав’язувати погляди, які вважаєте неправильними. А от вислухати іншу думку чи критику, якщо вона конструктивна – може бути корисно", - пояснив хореограф.

Франсиско Гомес
Франсиско Гомес

Він додав, що головне - не втрачати спокою у суперечках.

"Бо це завжди виглядає так, ніби ви програєте. Keep it cool!" - підсумував Гомес.

Нагадаємо, раніше Франсиско Гомес в інтерв'ю Знай.ua відверто висловився про Україну, улюблені речі та перерву у танцях заради дитини.

Також Знай.ua повідомляв, що суддя "Танців з зірками" Франсиско Гомес розкрив подробиці особистого життя.

Крім цього, зірка "Кварталу 95" Степан Казанін зважився на одкровення в день 45-річчя.