Цього сезону "Танців з зірками" найяскравішим суддею був Франсиско Гомес - його дивовижні зміни зовнішності вражали кожен випуск. Після завершення проєкту відомий хореограф-постановник повернувся до роботи у Лондоні.

В Україні Сиско вже жив деякий час п'ять років тому, коли був суддею шоу "Танцюють всі!". Авжеж, він встиг полюбити Київ та українців.

В інтерв'ю порталу Знай.ua Франсиско Гомес зізнався, що зміг би залишитися жити в Україні, якби мав змогу бути максимально задіяним тут.

Франсиско Гомес
Франсиско Гомес

Але наразі своє майбутнє він баче у Сполучених Штатах.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Просто відчуваю, що повинен бути там, - сказав Сиско. - Інколи місце притягує тебе, ти зустрічаєш багато споріднених душ, все крутиться навколо, формуються нові проєкти, і ти надихаєшся усім, що тебе оточує. Інколи цей роман з містом чи країною триває довго, дуже довго. Часом, навіть усе твоє життя".

Гомес вважає, що американці як нація більш відкриті до всього нового.

"Вони швидко схоплюють тенденції. Адже, живучи у такому мультикультурному середовищі, набагато легше бути у курсі того, що коїться у світі. На них впливають зовнішні фактори. Також, мені здається, що як для простих американців, так і для зірок у Америці існує менше табуйованих тем, люди почуваються розкутими й можуть вільно виражати себе", - відзначив хореограф.

Франциско Гомес - суддя Танців з зірками
Франциско Гомес - суддя Танців з зірками

За його словами, життя у Києві теж сподобалося.

"Під час знімань я зупинявся на Подолі, тому можу назвати цей район моїм київським домом. Якщо ж говорити про нічне життя, то я не вельми частий гість у клубах. Та, все ж таки, коли й піду кудись потанцювати, відвести душу та відпочити, то це у Closer чи вечірки у кінопавільйонах Довженка. Там непогана музика, приємна атмосфера й можна зустріти знайомі обличчя. Думаю, розважатися теж треба вміти, бо життя — не суцільна робота, як деколи може здаватися. Завжди треба залишати трішки місця у своєму надщільному графіку, щоб перевести подих й відпустити себе хоча б ненадовго", - підсумував Гомес.

Нагадаємо, раніше Франсиско Гомес розповів, що саме він ніколи не зможе стерпіти, незважаючи на своє позитивне ставлення до всього.

Також відомий хореограф-постановник в інтерв'ю Знай.ua розповів про своє ставлення до України.

Раніше Знай.ua повідомляв, що суддя "Танців з зірками" Франсиско Гомес розкрив несподівані подробиці особистого життя.