Популярна американська модель і світська левиця Кім Кардашьян, яка прославилася зйомками в сімейному реаліті-шоу, часто радує публіку яскравими постами у соцмережі Instagram. В цей раз зоряна красуня показала кілька кадрів бекстейджу зі зйомок для американського глянцю, на яких з'явилася у незвичайних образах.

Як видно, за зйомку Кімберлі змінила кілька нарядів, і всі вони досить відверті. Так, на першому і другому знімку Кардашьян з'явилася в спокусливій вузькій чорній сукні, декорованій паєтками, цей наряд має дуже незвичайне декольте. Її волосся покладені в об'ємну зачіску, а на обличчі щільний шар макіяжу. Третє фото чорно-біле, тут Кім в іншому чорній сукні з глибоким декольте, а на її голові така ж об'ємна зачіска. На четвертому знімку Кім вже переодягнулася в білому платті-піджаку, яке вона і не намагалася застебнути, тут теж видно її пишний бюст. П'яте фото теж чорно-біле, на ньому Кардашьян в екстра-коротке плаття оригінального фасону.

Нагадаємо, Кім Кардашьян повернула в моду червону помаду, і зробила це роздягнувшись.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Кім Кардашян показала, як готується до виходу в люди.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, Кім Кардашьян в короткому платтячку прилягла перед фотографом.