Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість виставила неймовірне відео, похвалившись спільним виступом зі своїм підопічним на шоу "Х-Фактор" Георгієм Колдуном. Так, артисти переспівали популярний романтичний дует Леді Гаги і Бредлі Купера з фільму "Зірка народилася", після якого актор розлучився з дружиною Іриною Шейк, а Гагу довго звинувачували в їх розставанні.

"Сьогодні був прекрасний фінал! Ми з @geokoldun співали одну з моїх улюблених пісень!", - поділилася радістю Полякова. Фолловери залишилися в захваті: "Дуже круто заспівали! Люблю цю пісню 😍", "Молодці, дуже круто!!!👍👍👍💐", "Оля, я в захваті👏😍", "Ого, Оля так голос може змінювати😕", "Це круто😍😍😍", "Ви мені завжди були схожі на Леді Гагу)", "Олечка як вам іде таке амплуа😍", "це таааааак красиво 😍😍😍 Оля вам личать такі пісні 🥰🥰🥰 🔥🔥🔥 вогонь!", "Оля супер молодець крутіше ніж Леді Гага 👏👍))".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.