Стало відомо, що молодий актор з "Перших ластівок" Олександр Рудинський став головним героєм короткометражного фільму під назвою "Goodbye Golovin", який покажуть на Берлінському міжнародному кінофестивалі в лютому 2020 року.

Олександр Рудинський

"Я дізнався, що фільм потрапив на фестиваль, буквально позавчора ввечері. Для мене це був невеликий шок. Приємно, що нашу роботу подивляться і оцінять багато впливові люди. Режисер, продюсер і оператор фільму – всі вони з Канади. Я потрапив у "Goodbye Golovin" досить цікаво. Мені просто написали в Facebook з пропозицією записати самопробы на один цікавий короткометражний фільм. Я записав їх на англійському, хоч і кажу у фільмі російською, і мене затвердили. Потім півтори години ми провели в Skype, вирішуючи, як повинен виглядати мій персонаж зовні. А коли вони повністю підготувалися до зйомок, то приїхали в Київ. Я щиро радий за режисера Меттью Гримарда", – повідомив Рудинський.

Режисером фільму є Метью Гримард. Для нього цей фільм – це робота про дослідження життя, дорослішання і втрати приналежності.

Олександр Рудинський

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Goodbye Golovin" розповідає історію 17-річного Яна Головіна, який хоче втекти від реальності. Для хлопця смерть батька – це шанс на нове життя за кордоном. Коли він готується піти і попрощатися з сестрою, то змушений задуматися і зрозуміти, чому ж він завжди сліпо рухається вперед, і що залишає позаду.

"Цей фільм – про регенерації людини в соціумі. Коли чоловік, який протягом 17-18 років жив в одному місті, в один момент розуміє, що хоче звільнити себе від цього і по-іншому подивитися на світ. Йому потрібно поїхати з цього міста, забути про нього й ніколи сюди не повертатися. Коли у Яна помирає батько, для нього це не траур. Навпаки, він звільняється від наручників, тому що його мрія – виїхати з міста. Мораль стрічки така: неважливо, де ти знаходишся, важливо те, як ти до цього ставишся. Все залежить від нас", - сказав актор.

Олександр Рудинський

Слід зазначити, що зйомки "Goodbye Golovin" проходили у Києві. Для цього знімальна група спеціально приїхала з Канади. Рудинський знімався 3 дні.

Goodbye Golovin

Goodbye Golovin

Нагадаємо, що Христина Асмус порадувала своїх шанувальників і хейтеров виходом режисерській версії скандального фільму "Текст" на відеосервісі START.

Як повідомляв портал Знай.ua, колишній абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик (17-0, 13 КО) взяв участь у запису новорічного випуску шоу "Вечірній квартал".

Також портал Знай.ua писав, що в 2019 році на екрани вийшов фільм "Текст", де Христина Асмус виконала одну з головних ролей. У картині актриса зіграла в дуже відвертій сцені. Режисер фільму Клим Шиптенка розповів, як умовив Асмус на зйомки.