Відома російська балерина Анастасія Волочкова, яка прославилася скандальними витівками, любов'ю до шпагатів і бані, часто вивалює у мережу дивні оголені фото. Але в цей раз балерина показала у своєму Instagram знімок, на якому позує в цікавому образі, вона зображена в образі ніби якоїсь статуї, на ній відповідне вбрання.

Як видно, Волочкова одягла сіро-рожевий наряд з довгим шлейфом і прозорим елементом на животі. При цьому на голові балерини об'ємний тюрбан, прикрашений квітами і гілками. Настя стоїть в улюбленій "стійці" і дивиться в камеру. У підписі до фото зірка написала: "Ось у такому образі представила мене Ольга @efremovalg. Я дуже люблю квіти! І ось вони навіть ростуть у мене". Треба сказати, що не всі фоловери балерини оцінили її перевтілення, але знімок нікого не залишив байдужим.

Нагадаємо, Волочкова з'їла букети, які отримала на 8 Березня.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Волочкова похвалилася подарунками з Криму.

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова в купальнику пом'яла сніг шпагатом.