Улюблена співачка українців, чарівна Тіна Кароль часто радує шанувальників незвичайними фотосесіями у своєму Instagram. Цього разу красуня зачарувала мережу незвичайним чином, в якому вийшла на сцену. Як видно, Тіна перевершила всіх інших артистів і вийшла виступати в сукні з підсвічуванням, і це не жарт – виглядає цей наряд саме так.

Кароль відображена на сцені під час свого різдвяного концерту, вона в пишному білому платті з яскравим синім світлодіодним підсвічуванням. Виглядає це вбрання дуже ефектно і святково. Волосся красуні розпущене в красивій укладці, а на її обличчі яскравий сценічний макіяж. Шанувальники у захваті від нових фото зіркової красуні, і не скупляться на компліменти, обговорюючи кадри в коментарях.

Нагадаємо, Тіна Кароль пограла на камеру, шанувальники спітніли.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що загадковий живіт Тіни Кароль позбавив українців сну.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що неймовірна Тіна Кароль зачарувала мережу чуттєвим фото.