Король поп-музики Майкл Джексон помер 25 червня 2009 року. Весь світ був просто приголомшений цією новиною, адже співакові було 50 років і за всіма його медичними показниками, він не повинен був померти так рано. Про це пише clutch.

Посмертний діагноз зірки - передозування медичними препаратами. Також слідчий оглядаючи тіло після смерті, знайшов на голові співака серйозні рани. Майкл завжди носив перуку, так як в 1984 році на зйомках реклами Pepsi, він отримав серйозні опіки, після чого у нього стало випадати волосся.

Посмертний знімок кумира мільйонів опублікували в медичному журналі. На ньому описані всі пластичні операції, до яких Майкл вдався під час життя.

Майкл Джексон

Помер Майкл Джексон після того, як його особистий лікар зробив йому укол пропофолу. Через кілька годин лікар хотів дізнатися про стан свого пацієнта, але знайшов Майкла мертвим на ліжку, у нього були широко відкриті очі і рот. Співак вже не дихав, але в стегновій артерії був дуже слабкий пульс. Лікар хотів його реанімувати, але всі спроби виявилися марними.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"
Показати ще

Майкл Джексон
Майкл Джексон

Біографи Майкла Джексона розповідали, що протягом сорока років, співак страждав від залежності від знеболюючих препаратів і дуже сильно втратив у вазі. Рідні та близькі Майкла дуже сильно за нього хвилювалися.

Нагадаємо, Елтон Джон зробив сенсаційне зізнання про Майкла Джексона: "Після кожної нашої зустрічі…"

Як повідомляв портал Знай.ua, легендарний Том Хенкс приміряв неочікуваний образ, яким його ще ніхто не бачив. 62-актор перевтілився у ведучого надпопулярного американського шоу.

Також Знай.ua писав про те, що масажист з США подав позов до суду на актора Кевіна Спейсі. Позивач, ім'я якого не розголошується, звинувачує голлівудського актора в сексуальних злочинах проти нього, які той зробив в 2016 році.