У столиці Нідерландів, Амстердамі, відбулося грандіозне шоу Het Grote Songfestivalfeest з участю зірок "Євробачення" попередніх років.

Відкрили грандіозне шоу зірок "Дикі танці", а у фіналі п'ятнадцятитисячний зал запалив під легендарне Lasha tumbai Вєрки Сердючки.

На концерті виступили і українські артисти — переможниця "Євробачення 2004" Руслана та володарка другого місця на "Євробаченні 2007" Вєрка Сердючка.

Для Руслани виступ на шоу Het Grote Songfestivalfeest був символічним, адже з моменту її перемоги на "Євробачення 2004" минуло вже 15 років. Але зірка практично не змінилася, для Руслани роки не мають значення.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

"Ми просто залишилися тими, ким ми є. А коли ти залишаєшся собою, то все органічно. Всі драйвово і кайфово", - зізналася Руслана в інтерв'ю Катерині Осадчій.

Руслана Лижичко, фото скріншот Songfestivalfeest

Знайшлося в Нідерландах місце і для розмов про політику. Руслана розповіла, що після Майдану її запрошували стати кандидатом в президенти України.

"Я не кажу, що стала б їм. Але так могло б бути. Це не моя гра. Напевно моє нутро не витримує ці "розклади", - зазначає артистка.

Для Вєрки Сердючки цей виступ теж став дуже важливим. Вона не втратила свою іскру з роками і запалила багатотисячний зал, як у 2007 році.

Нагадаємо, Сердючка повертається на Євробачення? Українці визначилися зі своїм фаворитом: "Вєрка а-ля Марув".

Як повідомляв портал Знай.ua, Руслана Лижичко виступила на гала-шоу всіх зірок пісенного конкурсу Євробачення Het Grote Songfestivalfeest. Крім цього, іноземну країну підкорювала і відома Вєрка Сердючка.