Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила відвертий кадр, позуючи в пікантному чорному купальнику і відвідавши СПА-салон у грецькому стилі. Так, артистка засвітила шикарну фігуру, над якою наполегливо трудиться, мотивуючи шанувальників.

"Ми будували цей казковий будинок
І логіці не давалася любов ........
(продовжуй....)", - процитувала уривок пісні "Казковий дім" з нового альбому Лобода. Фолловери засипали Світлану компліментами: "хто сказав, що богиня краси Афродіта?? ці люди вас не бачили.. 😂🧝‍♀️", "Шикарне тіло🔥🔥🔥", "Фігура🔥🔥", "Яка богиня 💔🙏🔥💣", "Ох вже ці ноги від вух🔥мабуть чуєте ви прекрасно😂🤦🏻‍♀️".

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.