Молодша дочка відомого американського кінорежисера Мартіна Скорсезе Франческа вирішила пожартувати над батьком і підготувала йому незвичайний подарунок на Різдво. У своєму Instagram-сторіс 20-річна жартівниця розмістила фото подарункової коробки, на яку прикріплена листівка з написом: "Татові від Франчески". Що всередині коробки не зрозуміло, та й не важливо – адже головне це обкладинка цієї коробки. Як видно, свій подарунок тату дочка Скорсезе загорнула в папір із зображенням героїв кіновсесвіту Marvel. І все б нічого, тільки от нещодавно Мартін Скорсезе розкритикував супергеройські фільми, назвавши їх "парками атракціонів".

Режисер в інтерв'ю Empire так висловився про супергеройські фільми, які знімає Marvel: "Я їх не дивлюся, хоча і намагався, розумієте? Це не кіно. Чесно кажучи, саме близьке, з чим я можу порівняти, — хоча вони дуже добре зняті, і актори намагаються зробити все можливе з урахуванням обставин – це парки атракціонів. Це не кіно, за допомогою якого одна людина намагається передати іншій емоційний, психологічний досвід". Схоже, дочка Скорсезе не згодна з батьком і вирішила його потролити незвичайним подаруночком.

Мартін Скорсезе з дочкою Франческою, Рurepeople.com
Мартін Скорсезе з дочкою Франческою, Рurepeople.com

Нагадаємо, вийшов офіційний трейлер фільму "Ірландець" з Аль Пачино і Де Ніро.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Тарантіно, Скорсезе та інші зірки Голлівуду написали організаторам "Оскара".

Також портал "Знай.ua" писав, що зірка фільмів Скорсезе назавжди йде з кіно.