Відома радянська актриса, педагог і режисер Галина Волчек, яку називають "бабусею" двійнят Алли Пугачової, курить протягом багатьох десятків років "як паровоз" - по чотири сигарети за півгодини. Цієї згубної звички вона не позбулася, навіть опинившись в інвалідному кріслі.

Нещодавно Галина Волчек зізнавалася, що винна у цьому її подруга Алла Пугачова.

Так, в одному з інтерв'ю Галини Борисівни розповіла, що першу сигарету вона викурює лише після сніданку.

"Це єдине розумне, що я з собою роблю. Я натщесерце не курю", - заявила вона

Волчек також зізналася, що курить вона по-особливому.

"Алла Борисівна Пугачова мене на мундштуки підсадила. Просто мундштучки, які щось шкідливе забирають. Я її люблю і їй вірю, вона дала мені трошки, а потім я почала сама купувати", - розповіла Волчек.

Важка залежність актриси почала даватися взнаки ще в юності.

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

"Ми з Наташею Ромм, дочкою знаменитого режисера Михайла Ромма, не просто дружили, а були як сестри, жили в сусідніх під'їздах, - згадала вона. - Еталоном краси, величі, жіночої чарівності для нас, 12-13-річних, була актриса Олена Кузьміна, дружина Ромма. Цей образ завжди напівлежачої Кузьміної: одна рука підтримує голову, а інша тримає сигарету ... Ми заворожено дивилися на неї, а потім вирішили підійти до дзеркала і приміряти на себе цей образ, подивитися, як він з'єднається з нами. І тоді я єдиний раз побачила, як тато плакав: він як раз побачив мене з сигаретою, а я не помітила, що він увійшов. Він страждав від мого куріння, але не міг мене щодня виховувати - він знімав кіно".

Про шкоду куріння Галину Волчек попереджали багато разів - і лікарі, і колеги, і навіть діти Алли Пугачової. Нещодавно в Мережі з'явився ролик, де дочка співачки Лізазробила їй чергове зауваження.

Нагадаємо, народна артистка СРСР Галина Волчек виявилася бабусею двійнят Алли Пугачової

Як повідомляв портал Знай.ua, перша няня дітей Пугачової і Галкіна померла в 54 роки після довгої боротьби з онкологією.

Також Знай.ua писав, Максим Галкін виклав цікаву серію фото, нагадавши шанувальникам, як виглядав 22 роки тому.