У Росії розгорівся гучний скандал через новорічні ефіри кремлівського "Першого каналу". Журналісти пишуть, що складно зрозуміти, який за вікном рік. На росіян в черговий раз чекають фільми: "Службовий роман", "Кавказька полонянка, або Нові пригоди Шурика" і "Іван Васильович змінює професію".

Виходить, що хороших сучасних фільмів немає. Виходить, що і артистів більше немає. Телеглядачів будуть розважатимуть Лев Лещенко і Софія Ротару. А найчастіше в ефірі стане з'являтися Алла Пугачова. З'явилися чутки, що Костянтин Ернст запросив Аллу Пугачову заспівати і станцювати на головному державному телеканалі країни за кілька десятків мільйонів рублів. Про це пишуть російські ЗМІ.

Алла Пугачова, фото Getty Images
Алла Пугачова, фото Getty Images

Також є інформація, що Алла Борисівна в спеціальному павільйоні записує кліп на одну з нових пісень, який повинні підсунути людям перед зверненням президента.

Алла Пугачова, фото: narodna-pravda.ua
Алла Пугачова, фото: narodna-pravda.ua

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

У мережі прості глядачі вважають, що платити остогидлій Пугачовій мільйони і напихати нею народ всі свята не варто: "Її б в село, на свиноферму, на 20 тисяч рублів на місяць. Нехай там і співала б. Трудівниця", "На Леніна дивитися заборонили? Ось і на співачку теж не потрібно дивитися. Висохла мумія", "Спасибі, люди добрі, що попередили, тепер не будемо Перший дивитися. А то кожен рік 31 числа ми сподіваємося на краще, а краще до нас приходить у вигляді бабусі Алли Борисівни. Ну і намітилася перспектива", "Ернст запросив Аллу Пугачову заспівати і станцювати... Потрясти своїми мощами? Ексгумація переслідується, і РПЦ називає це великим гріхом", "Знову старухи веселити будуть, тільки кого? Вже ніхто і не дивиться ці вогники, набридли з цим мотлохом – щороку одні й ті ж морди!".

Нагадаємо, "бабуся" двійнят Пугачової звинуватила Примадонну у своїй залежності: "Підсадила мене".

Як повідомляв Знай.uа "Афродіта": Лобода в бікіні підкорила нескінченними ніжками і стрункою фігурою.

Знай.uа писав, шикарна Лобода перетворилася на Емінема: зухвалий реп і новий стиль.