Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася фірмовим передноворічним шпагатом, позуючи абсолютно голою в улюбленій лазні. Так, артистка прикрила всі сороміцькі місця лише шматочками віника, а її голову прикрасив рожевий капелюх.

"Передноворічний шпагат. Мірило моєї російської лазні.😊 До банного мистецтва паріння мене привчив мій тато у віці 13 років. А я сіла на шпагат не відразу у своєму житті.🤷‍♀️ Для цього потрібні роки щоденної і багатогодинної праці. 👍...", - поділилася емоціями Волочкова. Фолловери не пройшли повз: "Як раки зварили 😱", "А траплялося так ,що Ви присмоктувалися до полиці?", "Вже набрид Ваш шпагат,стільки років одне і теж Нудно", "Лаваш то навіщо прикрила 🔥🔥🔥", "Настя, Ви це серйозно?!😢", "Крім шпагату похвалитися нічим🤸‍♂️", "А чи не соромно показувати таку чоловічу фігуру? навіть на шпагаті?".

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: квітчастеньке і з глибоким декольте.