26 грудня о 19:00 на телеканалі СТБ відбудеться грандіозний фінал проекту "Зважені та щасливі" з ведучою Анітою Луценко. Учасників протягом всього сезону тренували та опікали Марина Боржемска та Іраклі Макацарія. Глядачі зможуть побачити, як змінилися 18 товстунів, які 8 місяців тому прийшли в табір схуднення.

Учасникам проекту "Зважені та щасливі" вдалося змінити свої життя, тому глядачів фіналу очікують неймовірні перевтілення. Нарешті стануть відомі імена переможців основного і домашнього зважувань.

Проект "Зважені та щасливі", фото: прес-служба СТБ
Проект "Зважені та щасливі", фото: прес-служба СТБ

Переможцем основного зважування стане одна з пар-фіналістів – рожеві Паша з Наташею або коричневі Женя з Тамарою. Глядачі побачать, у кого з учасників було більше сил і терпіння, прагнення до схуднення і перемоги. А переможцем домашнього схуднення стане один учасник, який скинув понад 50% від своєї ваги.

У фіналі "Зважені та щасливі" будуть і сюрпризи. Один з учасників наважиться зробити пропозицію своїй половинці. Також стане відомо, чи зміг Микола Ворошнов побити свій рекорд першого сезону. Фантастичний виступ подарує глядачам TAYANNA.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

TAYANNA, фото: прес-служба СТБ
TAYANNA, фото: прес-служба СТБ

Проект "Зважені та щасливі", фото: прес-служба СТБ
Проект "Зважені та щасливі", фото: прес-служба СТБ

Нагадаємо, раніше учасник "Зважені та щасливі" після жорсткого конкурсу покинув проект: проти кого проголосували на шоу

Як повідомляв портал "Знай.ua", учасниця проекту "Зважені та щасливі" Гребенюк втерла носа ведучій: як змінилася "балерина" Макацарія, фото

Також "Знай.ua" писав, що вправи і їжі на 20% менше: вчені з'ясували, як без труднощів схуднути після 40 років