У минулому ефірі популярного вагового проєкту СТБ "Зважені та щасліві" табір покинула оперна співачка Олена Гребенюк, яка прийшла на реаліті-шоу з вагою 107 кілограм.

Так, Гребенюк була підопічною тренера Іраклі Макацарія, яку він ласкаво називає "балерина". Олена прийшла на проєкт з вагою 107 кілограм і мріяла схуднути заради своєї доньки, у якої ще в юному віці набралася зайва вага. Слід зазначити, що за час перебування в таборі схуднення Гребенюк скинула 18 кілограм.

Команда синіх

На сьогоднішній день вся її сім'я харчується правильно. Дочка Ліза схудла на 7 кілограмів. На фіналі і Ліза, і Олена Гребенюк обіцяють приголомшити публіку.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень
Показати ще

Відзначається, що ще до проєкту ведуча Аніта Луценко посперечалася з Оленою на пляшку шампанського за умови, якщо вага Гребенюк буде становити менше 83 кілограм. В результаті на ток-шоу ваги показали 82 кілограми. Прибуваючи вдома Олена схудла ще на 7 кілограм і в сумі вийшло вже 25 кілограм.

На ток-шоу "Зважся!" Гребенюк розповіла, що в її особистому житті також відбулися зміни, однак особу і ім'я обранця вона приховує.

Нагадаємо, що у ток-шоу "Зважся!" прийшла усміхнена і з новою зачіскою Аня. Колишня спортсменка прийшла на проєкт з вагою 123 кг, а зараз на вагах – 85 кг.

Як повідомляв портал Знай.ua, фітнес-тренер і ведуча проекту "Зважені та щасливі" Аніта Луценко змінила зачіску, зробивши знову ультракоротку стрижку.

Також портал Знай.ua писав, що на популярному проекті "Зважені та щасливі" відбувся найкрасивіший ефір у таборі схуднення.