Як відомо, до Нового року залишилося буквально кілька днів. Відтак, знаменита українська співачка Злата Огнєвіч зробила шанувальникам справжній подарунок, а точніше переспівала легендарний "Щедрик" у власному виконанні.

Як відзначається, до дня народження знаменитого композитора Миколи Леонтовича, автора всесвітньо відомого "Щедрика", Огнєвіч випустила своє прочитання композиції, яка вже була виконана в десятках різноманітних версіях.

Злата Огнєвич
Злата Огнєвич

"У мене з дитинства ця пісня асоціюється з Різдвом, і це було моєю мрією - виконати цю сакральну композицію з дитячим хором. Саме тому ми вирішили, що варто прославляти наше українську культурну спадщину і знайомити підростаюче покоління з відомими композиціями в авторській обробці", - написала знаменитість

Підкреслюється, що співачка працювала над "Щедрик" більше двох місяців спільно з солістом колективу "ManSound" Рубеном Толмачовим і дитячим хором.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, Злата Огнєвіч на власному прикладі показала, як боротися з буллингом в школі.

Як повідомляв Знай. ua, Злата Огнєвіч поділилася з українцям найпотаємнішим, це було важко пережити.

Також Знай. ua писав, що Melovin Кароль і Каменських "порвали" церемонію М1 Music Awards 2019.