Юристи Пенсійного фонду Москви подали в суд на лідера групи "Любе" Миколи Расторгуєва. Йому загрожує судовий розгляд з-за свого благодійного фонду.

У Миколи Расторгуєва існує благодійний фонд свого імені, який він заснував у 2014 оду. Виявилося, що Расторгуєв не сплатив штраф за відсутність звіту про діяльність свого благодійного фонду 2018 року, повідомляє Telegram-канал Mash.

На його сайті фонду сказано, що зібрані гроші відправляються на допомогу дітям-вихованців дитячих будинків та на підтримку мистецтва і культури.

В 2018 він не відзвітував про діяльність фонду та працівники ПФ виписали йому штраф у 20 тисяч рублів, які він так і не сплатив.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Тепер же ПФ подав позов в арбітражний суд з вимогою про стягнення з народного артиста вищезазначеної суми. Про це повідомляє "Рамблер".

Нагадаємо, улюблений горлопан Путіна зняв кліп про катастрофічний мосту, який ледь не впав.

Як повідомляв Знай. ua, Ляшко з Роситой станцював для Успенської.

Також Знай. ua писав, що Расторгуєв з "Любе" зізнався у спробі дати Путіну 100 доларів.