Як відомо, співачка Наташа Корольова активно веде свою Instagram-сторінку і частенько радує шанувальників різноманітними відеороликами і фотографіями. Нещодавно знаменитість виставила незвичайне відео з вечірки в розкішному готелі Москви, позуючи зі своєю подругою, дизайнером Тетяною Мельник в честь церемонії нагородження премії телеканалу FashionTV. Так, артистка приміряла відверте чорне плаття з глибоким декольте, а шанувальники помітили, що у Наташі істотно збільшилися губи.

"Я хочу привітати Богиню fashion @tatianamelnikofficial із заслуженою нагородою Кращий дизайнер премія @fashiontv !!! Танюша ти крута ,#сургут рулить!!!", - лаконічно підписала Корольова. Фолловери взялися критикувати: "о губи,губи!", "Яскравий приклад,коли даються гроші, а натомість відбирається розум.", "Губища страшні.", "ГУБАСТИКИ З ПЛАСТИКИ!!!", ".. ну тут зовсім без слів 😁 , головне , що б це вночі не приснилося 😁", "Так..шкода звичайно...Наташа зіпсувала губи? А повернути можна чи ні?", "3,14 єц! Пельмені...😂".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, архівне відео Наташі Корольової та Ігоря Ніколаєва злили в мережу.

Як повідомляв портал Знай.uа, Наташа Корольова згадала батьківщину і благає Зеленського про допомогу.

Також портал Знай.uа писав, що Наташа Корольова зізналася, скільки у неї було чоловіків.