Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася дивним відео, наочно показавши "плоди своїх праць", а саме - покалічені ноги. Так, артистка зізналася, що це остання її репетиція в 2019 році, після чого з гуркотом скинула пуанти. Варто відзначити, що після фірмового шпагату з баньки і заключної промови, Анастасію, за традицією, чекає відпочинок на Мальдівах і нескінченні кадри в купальнику і без.

"Це заключна репетиція в цьому році... Рік був дуже творчо насиченим і напруженим. 💃🐣...", - підсумувала Волочкова. Фолловери не пройшли повз: "І така тупа посмішка в кінці. Доросла жінка кривляка. Чомусь стійке відчуття, що у вас не в порядку з головою.", "Правильно,зніми і більше не одягай їх.Як балерина ти ні яка.Хороша балерина,ніколи себе не виставить у ролі клоуна.👇👇👇", "Навіщо постійно знімати пуанти на камеру і виставляти ноги? Більше нічого показати? 🤦‍♀", "Мальдіви зачекалися!".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще