Стало відомо, що переможниця 9 сезону романтичного телепроєкту "Холостяк" Даша Квіткова, яка зовсім недавно зворушливо привітала свого обранця Нікіту Добриніна з річницею відносин, зізналася, що після завершення шоу вона стала жертвою цькування в соціальній мережі.

Даша Квіткова

Також зазначається, що Даша Квіткова та Нікіта Добринін стали першою парою в історії українського проєкту "Холостяка", яка зберегла свої стосунки навіть після закінчення шоу.

Коли вже оголосили про переможниці шоу, то Даші Квітковій почали писати в особисті повідомлення чимало неприємних слів, а серед "хейтеров" були також і мами інших учасниць цього проєкту.

"Мені навіть писали мами учасниць, які були зі мною в сезоні. Писали не дуже хороші речі", – поділилася переможниця 9 сезону і наречена Добриніна.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Даша Квіткова та Нікіта Добринін

Нагадаємо, що Дарья Квіткова опублікувала нові фото зі своїм коханим Микитою. На цих знімках вони насолоджуються один одним в ліжку.

Як повідомляв портал Знай.ua, Нікіта Добринін на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram опублікував два чорно-білих знімків, на яких дуріє Дашею Квитковой.

Також портал Знай.ua писав, що Нікіта Добринін і Даша Квіткова вперше показали трепетну новорічну фотосесію в нижній білизні. Кадри найпопулярніша пара українського шоубізу запостила в Іnstagram.