24-річна модель Маргарита Паша у 2019 році стала "Міс Україною" і представляла країну на міжнародному конкурсі краси, хоча і не привезла головну корону. Під час підготовки до всесвітнього конкурсу дівчина встигла оскандалитися з-за російської мови та висловлювань про окупований Крим, який, за її словами, "належить всім людям". Маргарита Паша – активний користувач Instagram, де часто радує публіку яскравими постами.

Так, в цей раз красуня показала незвичайний кадр, на якому з'явилася в білосніжному образі. На ній красивий довгий білий піджак, під яким, схоже, немає білизни. Цей наряд підкреслив ідеальну фігуру гімнастки, а також виділив її пишне декольте. волосся Маргарити розпущені, а на її обличчі легкий макіяж. У підписі до фото Паша написала: "Всі обмеження в нашій голові! (Ми самі творимо свою долю, самі вибираємо, як нам жити). XXI століття… Час нових можливостей, необмеженого вибору, свободи слова та реалізації потенціалу. Ви вже задумалися про цілі і плани на майбутній рік? Всіх з наступаючим Новим роком! P. s. А я полетіла на заслужений 2-х тижневий відпочинок".

Нагадаємо, ми показували дуже гаряче дефіле на "Міс Україна 2019".

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що як обирали Міс Україна 2019

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що на "Міс Україна 2019" назвали ім'я переможниці.