Переможниця конкурсу "Міс Україна 2019" Маргарита Паша розповіла про свій успіх на конкурсі, подорожах і скандал з Катериною Осадчою. Про це вона поділилася в ексклюзивному інтерв'ю Znaj.ua.

Після перемоги 24-річна Маргарита готується до конкурсу Miss World 2019. Вона зізнається, що батьки дуже болісно реагують на критику на її адресу.

"Це ж я розумію, що в більшості своїй це пишуть хейтери і заздрісники. А вони - кожне слово приймають близько до серця і дуже сильно переживають. Але до позитивних слів з підтримкою вони теж небайдужі! Радує, що таких слів на мою адресу переважна більшість. І це дуже мотивує і вселяє віру в мої подальші перемоги!" - зізнається вона.

Маргарита працює моделлю і тому дуже багато подорожує. Однак зізнається, що хоче жити тільки в Україні, адже рідніше країни немає і вона її дуже любить.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

При цьому Маргарита не розуміє, чому в ЗМІ так вчепилися за мовний конфлікт в історії з інтерв'ю з Катею Осадчою, яке не відбулося.

"Причина ж моєї відмови давати інтерв'ю Катерині Осадчій зовсім в іншому. В цей день моє самопочуття сильно бажало кращого. І саме через перевтому наша розмова і не відбулася. Більш детальну відповідь я написала на своїй сторінці в Instagram. І хотіла б раз і назавжди закрити цю тему. Я однаково добре володію як російською, так і українською мовами", - розповіла вона.

Нагадаємо, “Міс Україна 2019” Маргарита Паша розкрила правду про свою красу.

Як повідомляв Знай. ua, "Міс Україна 2019" розповіла про скандал з Осадчою на ґрунті російської мови.

Також Знай. ua писав, що "Міс Україна 2019" показала такий шпагат, що позаздрить Волочкова.